Ţie, popor ingrat, nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea.

marți, 16 februarie 2010

Ziarul Adevarul a gasit solutia :))

      Dupa mai mult de patru decenii de comunism si peste doua zeci de ani de coruptie grava, timp in care urmasii comunistilor au vandut tara 'cum au stiut ei mai bine', in sfarsit Adevarul impreuna cu Militia Capitalei vin cu solutia salvatoare.
Cine controlează Capitala din umbră - Cei mai influenţi interlopi


      Lumea interlopă din Bucureşti este dominată de clanurile ţigăneşti şi de grupurile infracţionale care au în componenţă foşti luptători. „Adevărul“ şi „Adevărul de seară“ demarează o campanie interactivă în cadrul căreia, cu ajutorul cititorilor, se va contura harta interlopilor de Bucureşti. 

      Poliţiştii de la Investigaţii criminale au în vizor peste 40 de de grupări interlope în prezent care au domenii de activitate foarte variate, de la infracţiuni judiciare grave, tâlhării cu armă sau spargeri de locuinţe şi bănci, până la şantaj, proxenetism sau taxă de protecţie.
      Clanurile sunt grupările infracţionale în cadrul cărora există legături de familie între membri. În Bucureşti există mai mult de zece clanuri interlope formate din zeci de membri fiecare. Liderii acestor clanuri sunt singurii care iau decizii în cadrul grupului. 
      O parte dintre clanurile care acţionează în Capitală nu sunt originare de aici, ci au rădăcinile prin judeţe limitrofe, cum ar fi Ilfov, Ialomiţa sau Prahova.


       In acelasi articol, ziarul de prestigiu face dezvaluiri socante, enumerand chiar si cateva nume ale acestor "interlopi din umbra", persoane total necunoscute cetatenilor de rand precum Cămătarii, Ştoacă  sau Gemenii.
      Cu toate ca deja s-au spus prea multe pentru niste simpli cititori amarati si incuiati, care si asa sunt mult prea ocupati sa-si castige traiul zilnic, muncind pentru adevaratii conducatori din umbra, Adevarul nu se opreste aici si demareaza "o campanie interactivă în cadrul căreia, cu ajutorul cititorilor, se va contura harta interlopilor de Bucureşti."
      Deci 'Domnule Adevar', scuzati-mi nesimtirea si obraznicia de-a ma adresa, dar cu tot respectul cred ca, pe langa faptul ca suntem niste marionete fara sfori, chiar ne considerati PROSTI. Cum puteti sa enumerati toate acele nume cunoscute pana si de un copil din scoala generala care isi ameninta colegii cu asa zisii Camatari, iar pe cei care ne conduc si ne folosesc cu atata nerusinare ii lasati uitarii ca si cum nu s-ar sti nimic despre ei. Am observat ca in acelasi articol l-ati compatimit pe sarmanul George Becali, cum ca i s-ar fi furat masina de catre maleficul clan Gemenii, dar ati uitat sa enumerati cateva actiuni intreprinse de catre clanul Becali precum trafic de persoane, evaziune, mita si multe alte acte de coruptie. Iar lista poate continua cu alte nume precum Ion Iliescu, Basescu, Tiriac, Patriciu, Vantu si multi altii care mai sunt spate.
      Totodata am observat ca indemnati cetatenii sa se bazeze pe Politia de la Investigatii criminale care deja "au în vizor peste 40 de de grupări interlope în prezent". Spune-mi 'Domnule Adevar', unde este politia atunci cand este nevoie de ajutorul ei? Politia intreprinde actiuni pentru a depista si anihila coruptia si oamenii corupti ?! Cred ca ar putea incepe prin a se desfinta complet. Toate actiunile de coruptie sunt intreprinse sub ochii si cu sprijinul politiei. Primele acte de coruptie pleaca din politie de jos si continua ( daca ajung ) pana la cei din Ministerul de Interne. Dar ce stim noi .. ce este aceasta politie ? Cu siguranta cu totii stiu ca este aceeasi Militie din vremea comunista condusa de agenti ai securitatii.
      Asa ca 'Domnule Adevar', macar de dragul numelui, sper sa lasati campaniile interactive si sa relatati poporului faptele reale fara toate aceste retineri, iar daca doriti sa intreprindeti campanii ati putea incepe prin cateva campanii de dezvoltare a societati.

>>> Sursa <<<

5 comentarii:

  1. Numele ziarului in combinatie cu mintile "stralucite" care scriu articolele ajung sa creeze un paradox.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...ba, c sa zic, chiar ai stofa de jurnalist..."Domnule Adevar" :)) mi-a placut asta..Cat despre "Militia Romana" si tentativele ei de cooperare cu presa in actiuni de "intimidare" a interlopilor bucuresteni, nu pot decat sa astept sa ma amuz in continuare la noile bancuri cu gabori idioti care vor lua nastere...pana atunci, e un pretext bun pentru vreo 10 articole de prima pagina "Adevarul" si alte 34854757723904 de episoade OTV...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Numele ziarului este pus doar pentru a atrage increderea cititorilor, dar minciunile sunt aceleasi ca peste tot. Nu vad de ce te agiti atat cand toata lumea stie ca traim intr-un mare rahat ( mincinos si acesta ) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) da .. ms Maseluta ;) chiar k .. sa vezi cate povesti idioate vor aparea pe tema asta. Si se vor face iar de ras :)) k de fiecare data

    RăspundețiȘtergere